Leikki on osa koulutyötä

Leikki on osa koulutyötä

maanantai 28. elokuuta 2017

100-LEIKIN HAASTE!

 KLIKKAA KUVAA JA LEIKI100leikinhaaste.blogspot.fi

- Ei oo mitään tekemistä...
- Tylsää!

Nämä kommentit on tulleet tutuiksi lasten kasvatustyössä niin koulun opettajana kuin isänä kotona. Muistan nuo kommentit myös kuuluneen omasta suustani, kun olin vielä lapsi. Tunne, kun ei ole mitään tekemistä, on todellakin tylsä. Vaikka leikin ammattilaisen, lapsen mielikuvitus on lähes rajaton, on selvää että ammattilaisellakin voi joskus olla hetkiä ettei mieleen juolahda mitään tekemisen arvoista touhua. Leikki on parasta lääkettä tylsyyteen, mutta välillä ei vaan millään tule mieleen, mitä leikkisi seuraavaksi.

Tartuimme haasteeseen oppilaitteni kanssa ja päätimme, että etsimme ja löydämme sekä keksimme itse erilaisia leikkejä. Kirjaamme leikkejä ja niiden ohjeita muistiin ja tietysti myös leikimme paljon. Koska vietämme isänmaamme Suomen juhlavuotta, yritämme leikkiä ainakin 100 erilaista leikkiä. 

Haastamme myös kaikki muutkin Suomen koululuokat leikkimään niin välitunneilla kuin oppitunneillakin. Jos haluatte leikkinne julkaistavaksi 100-LEIKIN HAASTEESSA, voitte lähettää luokkanne suosikkileikkejä leikkiohjeineen OPEN LEIKKIKOULUUN.

Mitä tänään siis leikitään? Sen voit käydä valitsemassa 100-LEIKIN HAASTE -blogista. Lisäämme blogiin leikkejä sitä mukaa, kun niitä leikimme eli yleensä päivittäin. Jos aloitat leikkimisen tiistaina 29.8. ja leikit yhden leikin päivässä, ehdit leikkiä tasan sata leikkiä Suomen itsenäisyyspäivään mennessä. 

LEIKKI PÄIVÄSSÄ SAA HYMYN HUULILLE!

KLIKKAA KUVAA JA LEIKI: 100leikinhaaste.blogspot.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti